ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

MAKIS TSELIOS - ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣΟ Μάκης Τσέλιος δεν είναι απλά ένας σχεδιαστής μόδας, είναι ένας βέρος επτανήσιος καλλιτέχνης. Γεννημένος στην Ιθάκη, φεύγει από το πανέμορφο νησί του, επτά ετών για να μεγαλώσει σε κάποια γειτονιά του Πειραιά. Σε ηλικία 25 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι που θα του έδινε την δυνατότητα να εκφράσει τις ευαισθησίες του και τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και αυτό είναι η μόδα, έτσι αρχίζει μία λαμπρή πορεία.

Οι συλλογές των ρούχων που δημιουργεί ο σχεδιαστής καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και του άνδρα. Στο atelier του, Ηρακλείτου 6  στο Κολωνάκι δημιουργεί τη συλλογή του Υψηλής ραπτικής και νυφικών MAKIS TSELIOS Haute Couture. Σήμερα ο Μάκης Τσέλιος συνεργάζεται με μεγάλες βιομηχανίες στο χώρο του ενδύματος, λευκών ειδών και αξεσουάρ και δημιουργεί μοναδικές σειρές προϊόντων που διατίθενται σε πολλά καταστήματα σε όλη τη Ελλάδα και στο εξωτερικό:

 

Με την εταιρεία ΜΑΝΙΑΤΗΣ δημιουργεί για τον άνδρα μία μοναδική σειρά από γραβάτες MAKIS TSELIOS cravates, καθώς και μια σειρά από κλασσικά πουκάμισα MAKIS TSELIOS για τον άνδρα σχεδιασμένα όλα από τον ίδιο χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υφάσματα και υλικά . Με την εταιρεία MORFEO δημιουργεί μια σειρά λευκών ειδών Makis Tselios Home  για το σπίτι , σεντόνια , πετσέτες , μπουρνούζια με το ιδιαίτερο στυλ του Σχεδιαστού. Με την εταιρεία ΠΛΑΤΩΝ ΜΑΚΡΙΩΝΙΤΗΣ δημιουργεί μια σειρά βαπτιστικών και αξεσουάρ γάμου Makis Tselios Baby και Makis Tselios Wedding Accessories. 

Τις σειρές που σχεδιάζει ο MAKIS TSELIOS θα τις βρείτε σε 350 επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και 200 στο εξωτερικό. Επίσης ο γνωστός Σχεδιαστής μας παρουσιάζει με επιτυχία Σχεδιασμό & Δημιουργίες επώνυμης επαγγελματικής ένδυσης.  Αυτό γίνεται πραγματικότητα με μοντέρνες και εντυπωσιακές στολές για το προσωπικό, σωστά συνδυασμένες με το ύφος της εταιρίας και τη λειτουργικότητα του χώρου, έχοντας βέβαια τη γνωστή πια υπογραφή MAKIS TSELIOS. Πολλές επιχειρήσεις όπως Ξενοδοχειακές, Αεροπορικές, Ναυτιλιακές κ.α. έχουν αναθέσει μέχρι σήμερα, στον MAKIS TSELIOS το σχεδιασμό και τη δημιουργία στολών για το προσωπικό τους.

6 HRAKLEITOU STR. KOLONAKI 106 73 , TEL: 210-3629126 - FAX: 210-3620008

E-MAIL : info@makistselios.gr – www.makistselios.gr