ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα στο ατελιέ μας Ηρακλείτου 6 Κολωνάκι 10673, Αθήνα (ώρες καταστημάτων και μέχρι τις 8 το απόγευμα). Μπορείτε να τα παραγγείλετε και online, βάζοντάς το στο καλάθι και ακολουθώντας τη διαδικασία αγοράς.

Η παράδοση εντός Αθηνών γίνεται συνήθως εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Εκτός Αθηνών, η παράδοση γίνεται σε 2 με 3 εργάσιμες. Μπορείτε να πληρώσετε μετρητά με την παράδοση της παραγγελίας, με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα σε ασφαλές διατραπεζικό περιβάλλον. Τα μεταφορικά εντός Αττικής είναι 1,80 ευρώ το πρωτο κιλο και 0,80 ευρω το κάθε επιπλέον κιλό. Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα εκτός Αττικής κοστίζουν 2.20 ευρώ για το πρώτο κιλό και 0.80 για το κάθε επόμενο κιλό. Εφόσον προτιμήσετε να πληρώσετε μετρητά με την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σας, η επιβάρυνση αντικαταβολής είναι 1.5 ευρώ.

Δικαίωμα επιστροφής (υπαναχώρησης) έχετε εντός 14 ημερών από την παράδοση της παραγγελίας, εφόσον η συσκευασία παραμείνει άθικτη. Σε περίπτωση επιστροφής, οι καταναλωτές επιβαρύνονται με το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών (μεταφορικά). Σε περίπτωση αποδεδειγμένα ελαττωματικού προϊόντος, το προϊόν που παραλάβετε τίθεται προς άμεση αντικατάσταση και τα μεταφορτικά κόστη επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210.3629126 (ώρες καταστημάτων μέχρι 8 το απόγευμα) ή στο email info@makistselios.gr.